5 jaar OPERA! Festival

23 t/m 29 juli 2007, Beauforthuis

Het OPERA! Festival viert dit jaar zijn eerste lustrum met een groots en feestelijk programma. Niet alleen in de theaterzaal, maar ook in de circustent op ons terrein, op het dorpsplein en zelfs in het bos! Met kleine en grote voorstellingen, met muzikale wandelingen, kinderworkshops, masterclasses, muziekfilms en live bands met zonovergoten tapas.

OPERA! is een zomer operafestival voor jong en oud, midden in de bossen van Austerlitz. Kom langs en ontdek het sprookje dat OPERA! heet.

Voorlopig staat op het programma:

En verder:


‘Der Schauspieldirektor’ & ‘Cavalleria Rusticana’
in de open lucht

De jonge zangers en musici van het internationale gezelschap Young London Opera zijn afkomstig van de beste Engelse opleidingen. Ze strijken voor een week neer in Austerlitz en spelen vijf keer de dubbelopera onder leiding van dirigent Stefan Hofkes en regisseur David Barrell.

In Mozarts Der Schauspieldirektor uit 1786 zetten twee diva’s alles op alles om de hoofdrol in de nieuwste opera te krijgen: verleidingskunst, fysiek geweld en financiële intimidatie.

Na de pauze gaan we het bos in voor Mascagni’s Cavalleria Rusticana (1890). Een openlucht-opera over het ‘echte leven’: een oud Italiaans dorp wordt opgeschrikt door liefde, overspel en intimidatie. Dat kan niet goed aflopen!

Nieuwsbrief ontvangen?
mail@operafestival.nl

Reserveren voor een voorstelling?
Dat kan vanaf 1 juni. Kijk t.z.t. op onze website voor het programma en mail of bel ons!

Meld je aan voor de kinderopera
Ben je tussen de 7 en 12 jaar en in de week van 23 t/m 29 juli niet op vakantie? Wil je in één week een ster worden en samen met echte operazangers op het podium staan? Bel of mail ons dan snel om je aan te melden!

 

mail@operafestival.nl

tel: 0343 - 49 18 58

tentje2.gif